viernes, 11 de noviembre de 2011

Tots tenim un petit Martin dins : The Human Centipede (Full Sequence)

Recordo que en acabar de veure A Serbian Film vaig pensar que no podia arribar a veure res més depravat que aquesta pel.lícula; potser per això tenia tantíssimes ganes de veure The Human Cenitpede (Full Sequence) , la seqüela del film de Tom Six. A més la premisa era genial: censura a Gran Bretanya i un tràiler que prometia la pel.lícula més pertorbada de la història i que (al contrari que la primera) és clínicament inexacta al 100%.
El llegat del doctor Heiter és present des de bon principi, mentre el protagonista veu l'última escena de The human centipede sense preocupar-se de vigilar el pàrquing on treballa. Així comencem a veure l'obsessió de Martin que, marcat per les experiències que l'hi ha tocat viure i per la seva condició mental, l'inciten a crear el seu propi centpeus, però més llarg que el del doctor.
Poques seqüeles he vist tant ben justificades i amb tantíssim sentit. Mentre la primera part jugava amb la pulcritud i exactitud d'un cirurgià obsessionat, la segona ens mostra amb tot detall les asquerositats que abans Tom Six no ens havia deixat veure, sumant-li el fet que tant el protagonista com el seu entorn ja és repugnant de per si.
D'altra banda, crec que l'idea d'algú obsessionat amb una pel.lícula que vol plasmar a la realitat el que hi ha vist és una petita picada d'ullet a les obsessions i pors de les organitzacions que l'han prohibit. A més, qui no s'ha obsessionat al veure la primera part de la pel.lícula? En part Martin és una exageració dels fans del gore.
Sí, The human centipede 2 és repugnant fins al punt de quasi vomitar i és moralment deplorable ( tot i que en aquest aspecte per mi no superarà a A Serbian Film) però mentre anava transcorrent la pel.lícula m'anava imaginat coses molt més fortes de les que Martin feia.
Tom Six s'ha contingut per qüestions morals, per guardar-se algun as per la tercera part o és que la ment se m'està retorcent massa?
Realment crec que la resposta és que tots tenim un petit Martin morbós dins nostre, al que li encanta aquest tipus de pel.lícules, però que no és capaç ni de veure com li exploten un gra gegant a l'esquena a un home per youtube.

No hay comentarios:

Publicar un comentario