domingo, 20 de noviembre de 2011

Perquè Ricky Gervais ho val

Qui és l'única persona que pot relacionar drogues, sexe i pederàstia amb les grans estrelles de Hollywood i no ser desterrat d'Estats Units? 
Ricky Gervais és clar, i no només pot trepitjar terres americanes sinó que després de la seva polèmica presentació als Globus d'Or de l'any passat, ha estat l'escollit per tornar-los a presentar; i ho farà sense pèls a la llengua com ell mateix ja ha dit a twitter.
No només torna a presentar, sinó que aquest mes la BBC ha estrenat Life's too short ( La vida és massa curta), que representa l'esperat retorn de Gervais al mockumentary a l'estil de la mítica The Office.
Wawrick Davis, el nan conegut per pel.lícules com la saga de Harry Potter, Willow o El retorn del Jedi; és el protagonista d'aquesta sèrie, en la que ens obre les portes de la seva complicada vida com a representant d'actors nans.
En Life's too short també trobem l'herència de Extras ( dirigida per Ricky Gervais i Steve Merchant) ja que també juguen amb els cameos, fins al punt que fins i tot els dos creadors també fan la seva aparició estelar dins la sèrie. 
Tal i com ens tenen acostumats Gervais i Merchant ( creadors de la sèrie),ens presenten la suposada vida de Davis sense tallar-se en cap aspecte i sense importar-los-hi ser políticament incorrectes amb temes especialment sensibles i posant-se amb els sectors menys afavorits. 
I és que Gervais és dels pocs còmics als que se'ls permet aquestes llicències a vegades ofensives, segurament degut a la subtilesa i l'originalitat amb la que Gervais deixa anar les seves conyes. Sigui pel motiu que sigui està clar que l'estil Gervais triomfa i el que és més important, fa riure. 
A Life's too short, es parla precisament d'això, en el moment que Liam Neeson es presenta davant de Merchant Gervais explicant-los hi que vol fer comèdia: Neeson proposa una sessió de comèdia improvisada i es posa a parlar del SIDA d'una manera més aviat dramàtica. La conversa ve a ser una cosa així: 



Steve Merchant: El SIDA, la fam i el càncer no són temes per fer comèdia.
Liam Neeson: Doncs com s'en surt ell ( senyalant a Ricky Gervais)
Steve Merchant: No en tenim ni idea





No hay comentarios:

Publicar un comentario