jueves, 24 de marzo de 2011

Rebecca Black consegueix ser la milionària més odiada de Twitter


Pels milions de persones que visiten Twitter assíduament, l'onze de Març es presentava com un día qualsevol. Alex de la Iglesia i Buenafuente desitjaven un bon dia als seus seguidors, als “trending topics” hi figuraven noms com Gadaffi o Justin Bieber ... però de sobte alguna cosa va canviar. Ràpidament un nom desconegut per la gran majoria es va obrir lloc dins d'aquesta magnífica red social. Milers d'internautes van clicar sobre el nom d'aquesta adolescent de tretze anys per veure sobre què anava el tema. Els links van portar-los al videoclip de baix pressupost(2.000 euros pagats per la mare que la va parir) que la discogràfica de la noia havia penjat a Youtube.
Es tractava de “Friday”, una cançó en el que la noia descriu el seu dia d'una manera dolorosament literal i al que l'acompanya un vídeo tant gràfic com la lletra de la cançó.
Sorprenentment, en unes hores es va convertir en l'artista més vista de Youtube, desbancant fins i tot a Lady Gaga i el seu nou hit “Born this way”.
A la mateixa vegada, còmics d'arreu d'EEUU es posaven les piles i penjaven paròdies mofant-se d'aquesta cançó.
En veure l'allau de crítiques ferotges que s'anaven succeint a Twitter de forma constant durant dos setmanes seguides, programes americans com “Good Morning America” i “The Tonight Show” de Jay Leno no van dubtar en convidar-la. En aquest segon programa, el presentador va cometre l'error d' invitar a la cantant novella a cantar, ja que va fracassar alhora de sincronitzar-se amb el playback; causant així una nova allau de comentaris negatius per tota la red.
Tot i això, alguns artistes com Simon Cowell, Nicole Richie o la mateixa Lady Gaga l'han defensat fervorosament a través dels seus propis twitters.
A Rebecca li dolen els comentaris viscerals que llegeix a Twitter però segurament ella pot dir allò de qui riu últim riu millor ja que en aquestes dues setmanes Black s'ha enriquit de forma instantània gràcies a les milions de descàrregues que el seu tema està tenint a Itunes.
Serà Rebecca Black el relleu natural de Justin Bieber? No només pel seu ràpid ascens a l'estrellat i la seva joventut sinò també per la qualitat musical.

No hay comentarios:

Publicar un comentario