viernes, 8 de abril de 2011

Si fas pop ràpid seràs feliç

Sembla que els "gafapasta" juntament amb tot allò made in Catalonia està de moda.
Després de l'éxit d' "Arrós covat", el canal 33 torna a apostar per una sèrie alternativa feta a casa que sembla que va pel camí de la seva predecesora.
Pop ràpid reflecteix la vida social de diversos personatges d'una sala de concerts de Barcelona i les seves frivolitats per tal de semblar el més cool possible.
En Fede i l'Albert són els components de "The Frederics" un grup frustrat creat amb l'única finalitat de tenir groupies i el centre de la sèrie al voltant del qual giren els diferents personatges, coneguts a la perfecció pel barman Toni i que explica a l'espectador com si fos el narrador, allò que alguns dels personatges no saben.
Tot i pecar una mica d'algunes trames massa vistes i algun gag sense gràcia, la veritat és que dóna l'oportunitat de riure, tant als que són igual o pitjor que ells com als que sempre els han odiat.
L'èxit s'augura gràcies a un bon ritme i unes trames que varien entre realistes i surrealistes juntament amb un gran encert que és el d'incorporat música en directe i decoració d'artistes locals.

Un cop més, el 3 a la carta ha servit perquè moltes de les persones que s'han assabentat d'aquesta sèrie pel boca orella (aka Facebook i Twitter) puguin veure la sèrie i així crear adeptes.
De fet aquestes plataformes han jugat un paper important (un cop més) en l'èxit de la sèrie. No només s'ha creat un facebook per la sèrie sinò que també hi ha un grup de fans dels "The Frederics", que en la sèrie només té un fan: la mare de l'Albert. Fins i tot ja tenen un videoclip de la seva primera cançó "Tu no" i que segueix a la perfecció l'estil de la sèrie.
Felicitacions a tv3 per donar cabuda a aquest tipus de producte i felicitacions també als capets pensants d'aquesta sèrie per fer-nos riure una estoneta a la setmana amb una sèrie un pèl diferent a les que estem acostumats a veure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario