martes, 19 de abril de 2011

La Sexta 3 presumeix, de telenovela


Perquè estem acostumats a que tot allò que ens prometen no es compleixi? Sembla que hi hagi una espècie de norma no escrita que ens digui que no hem de creure tot el que se'ns diu i que només podem creure allò que ha estat jurat i perjurat o que hagi estat firmat davant d'un notari.
Sento ser una d'aquestes persones que es creu tot allò que li diuen, que confia cegament fins que no em decepcionen. Potser per això m'emporto tantes decepcions.
L'última d'aquestes ha estat La Sexta 3, un canal creat específicament per a aquells cinèfils que tenien ganes de rememorar clàssic del cinema o simplement matar el temps amb la pel.lícula de diumenge de torn ; però les 24h.
Sense anar més lluny ahir em vaig entretindre a tornar a veure el discutible remake dels germans Cohen "The Ladykillers" (si teniu temps i ganes mireu l'original, val la pena) i pensava com n'era de bona la iniciativa de començar un nou canal com aquest.
Anar a dormir contenta per despertar-me, encendre el televisor i trobar-me amb una telenovela sudamericana rància digna de VEO7.
Busco ràpidament la programació del canal de la Sexta 3 amb l'esperança que sigui simplement una exepció per plenar un parell d'hores però em trobo que hi ha telenoveles d'aquest mateix estil fins a les 3 de la tarda! I mentrestant "Annie Hall" es passa a les tantes de la nit. Perdoneu però no puc deixar d'indignar-me.
Però la premissa d'aquest canal no era cinema les 24h? És que em seria igual que reposéssin totes les pel.lícules de Marisol o "Cariño he encogido a los niños" 30 vegades! Però de veritat ens hem de conformar amb les penúries de "Rubí"? És que no hi ha prous canals a la TDT que omplen la seva programació amb aquest tipus de producte?
Si és que al final serà veritat que allò que en principi ens havia d'aportar varietat només ens dóna més del mateix: Tarot, teletienda, cor i culebrots.
Quina opció ens deixen senyora Sinde?O ens traguem tota la basura de la TDT o ens convertim en uns pirates.
Només espero que aquesta llei tardi bastant a aplicar-se o que per una vegada allò que s'ha dit al parlament acabi per no complir-se. Espero que per una vegada la mentida es compleixi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario