martes, 7 de junio de 2011

La involució de Flippy


Allò de "hi ha coses que fan honor al seu nom" a vegades es compleix a la perfecció i en més d'un sentit. És el cas del nou programa de Neox " Involución" , presentat per Flippy i Berta Collado.
La primera involució que salta a la vista és la dels dos presentadors que passen de programes amb tant d'èxit al seu moment com "Sé lo que hicisteis" i "El Hormiguero" a un trist segon pla a Neox.
La pròxima involució a destacar és el tipus de programa que ens oferirà la cadena: es tracta d'una barreja entre "El juego de la Oca" i "El Gran Prix" , en el que els concursants hauràn de passar diverses proves per conseguir el premi, segons han explicat els dos presentadors. Involució total de la televisió,en la que tornem a allò que anys enrera ja havíem aborrit fins a la sacietat,i que pensàvem que ja havíem superat de llarg. Només falta que el presenti Ramón García. Personalment crec que és trist recórrer a formats passats de moda en comptes d'intentar innovar una mica, que és el que tocaria en els temps que corren.
L'última involució és, per mi, la més significativa, la involució més animal. Noa, una ximpanzé d' Estats Units participarà en el programa. Em sumo a les protestes de l'associació de Jane Goodall sense cap mena de dubte, ja que trobo impropi utilitzar un animal que ni tan sols és autòcton per pura diversió. Tot i els intents de justificació del programa, que diu que ha passat el vist i plau del Ministeri de Sanitat i que entren dins de la llei no em sembla suficient motiu com per entendre la seva presència en el programa. Però és que a sobre es veu que si el concursant no guanya , els diners aniran destinats a una ONG per la protecció dels animals, cosa que em sembla d'una hipocresia bestial.
En definitiva una involució total que no es mereix ni un segon més d'atenció i del que Antena 3 se'n hauria de sentir avergonyit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario